Cum iti schimbi starea de spirit

Suntem stresati, agitati, obositi. De regula, avem o munca extenuanta care nu ne ofera cine stie ce satisfactie, facem eforturi pentru a avea o viata cat mai fericita chiar daca nu o avem. de fapt, ne preocupam de lucruri pentru a construi sau pentru a cladi anumite lucruri in timp ce trec momentele cele mai frumoase si cele mai interesante de care ar trebui sa profitam.

Traim intr-o lume si societate rea si nu mai stim ce trebuie sa facem ca sa fim fericiti. Suntem tot mai preocupati de lucruri care prin munca ne-ar putea face fericiti si nu mai stim sa ne traim clipa sau sa ne bucuram de momentele cu adevarat importante car ene fac fericiti.

Suntem agitati, si in ciuda faptului ca avem o stare financiara deja stabila, de cele mai multe ori suntem nervosi sau agitati fara sa avem motiv sau sa vrem cu adevarat acest lucru. Poate ca nu ne dam seama ins aaceste lucruri ii ranesc pe cei din jurul nostru. Starea de spirit conteaza foarte mult in viata de zi cu zi. O stare buna te va ajuta sa atingi culmile succesului, pe cand una mai putin buna va constitui un fel de obstacol in atingerea obiectivelor. Asadar, daca ne dorim sa fim persoane apreciate si sa reusim sa ne atingem obiectivele trebuie sa incredere in noi si sa ne modificam starea de spirit. In momentul in care simti ca esti mult prea solicitat si ca nu mai poti sa faci fata pentru ca programul este incarcat si aglomeratia prea mare trebuie sa faci o pauza. Nu ezita sa iti iei o zi de concediu indiferent unde ai de gand sa o petreci sau cat de multa treaba ai de facut acasa. Ai grija pentru ca nu trebuie sa te simti vinovat de nimic. Faci ceea ce simti si iti lasi timp incat sa te descurci mult mai bine pentru viitor.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.