sistem monitorizare

Cum este monitorizata activitatea angajatilor

Cand vine vorba de munca, cu totii am vrea sa tragem chiulul si sa indeplinim cat mai putine sarcini pentru aceeasi suma de bani, considerata a fi remuneratia muncii prestate, dar ce se intampla atunci cand indeplinim prea multe sarcini pentru aceeasi bani? Cine si cand observa acest lucru? Probabil ca nimeni.

Unii dintre noi cu siguranta s-au gandit sa aplice o metoda prin care sa isi poata monitoriza angajatii, pentru ca isi doresc ca propria afacere sa functioneze cat mai bine. Productivitatea muncii este indicatorul care asigura stabilitatea afacerilor noastre, astfel ca adoptarea unei platforme de monitorizare a angajatilor prezinta unele dintre cele mai mari beneficii, mai ales daca detinem o firma de transport.

Ce avantaje prezinta un sistem de monitorizare a angajatilor?

  1. se asigura o monitorizare in timp real a pozitiei autovehiculelor;
  2. se reda o siguranta a utilajelor prin urmarirea acestora in timp real;
  3. se identifica personalul alocat, precum si soferul insarcinat cu deplasarea marfii;
  4. se comunica mai eficient cu soferii;
  5. se evidentiaza starea motorului si a consumului de combustibil;
  6. se reduc numarul de pauze ale munciorilor;
  7. se scade din interesul personal pentru rezolvarea problemelor personale in timpul serviciului;
  8. se localizeaza in timp real, pe harta traseul corect al muncitorilor;
  9. se gestioneaza eficient timpul de stationare;
  10. se obtin cele mai bune rapoarte in domeniul in care activati, pentru ca o asemenea platforma respecta dreptul de confidentialitate.

Probabil ca pentru unii acest sistem de monitorizare este unul care nu permite o libertate in miscare, incat cei mai multi dintre angajatii dumneavoastra vor prezenta argumente contra acestei strategii, dar este important sa va asigurati un flux continuu de activitate. Pentru o mai buna aplicare este necesar sa va informati angajatii si sa explicati beneficiile acestui sistem de monitorizare. Este indicat acest sistem atunci cand aveti o companie care se ocupa cu serviciile de transportul, de energie, de lucrari pe santier, sau de termoficare.

 

 

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *