stailer

Cum ai programat ultima dată o vizită la salon? Uită de acel chin, Stailer te ajută

Ultima dată când ai programat o vizită la salon a însemnat un compromis? Te-ai chinuit ceva timp până când cineva de la recepție ți-a răspuns? Sau mai rău, ți s-a răspuns destul de repede, însă mai tot timpul ai auzit celebra amânare. Nici bine nu schimbi 2-3 replici, căci auzi celebra poveste despre cum nu sunt locuri și poate dorești o programare într-o altă zi.

Astfel de scenarii sunt destul de dese și oricât ai încerca să îi înțelegi pe cei din domeniu, totul se răsfrânge asupra zenului tău, dar și a modului în care poți planifica pregătirea ta pentru un eveniment. Poți în schimb să alegi Stailer și astfel de povești să fie uitate.

Nu te costă nimic

De obicei românii devin arici atunci când aud despre un serviciu care costă cine știe cât. Dacă e prea mult, e isterie, dacă e ceva ieftin, e dubios. Ei bine Stailer este o platformă cu acces gratuit pentru tot publicul. Se adresează atât bărbaților, cât și femeilor. Oricine are nevoie de o programare la aranjat barba la MM Boutique Salon spre exemplu sau la un salon din orașele Iași, Timișoara, Cluj, Oradea, București.

Concret, accesezi această pagină, setezi datele ce te interesează și ai o listă de saloane afișată. Din acestea toate corespund cu preferințele tale legate de dată, oră, tip de serviciu. Rămâne să alegi ce îți convine, poate în funcție de preț. Asta pentru că fiecare salon are astfel de detalii înscrise de asemenea. Aici gasesti detalii extra.

Este simplu, chiar mai simplu decât crezi

Avem de cele mai multe ori o problemă legată de tot ce este nou. Suntem sceptici și parcă neîncrezători. Este poate firesc. După ce te-au obișnuit cei de la saloane cu tot felul de scuze, inclusiv ți s-a spus că nu este loc, decât dacă ar deschide ei salonul la 6 am, acum pare greu de crezut că îți va fi simplu să prinzi un loc liber la un salon. Dar chiar este.

Poți alege varianta de a crea un cont aici. Astfel, nu va mai trebui să introduci de fiecare dată datele tale. Și crearea unui cont este un proces gratuit. Durează câteva minute. Ai acces nelimitat în tot ceea ce ține de căutări și programări.

Poți alege să nu îți faci un cont aici și accesul este de asemenea gratuit și nelimitat. Însă nu vei putea spre exemplu să setezi remindere de tip sms. Sunt ceva funcții în plus de care te poți bucura la această platformă, dacă alegi să îți faci un cont aici.

Este simplu de asemenea, pentru că o căutare durează puțin, o programare este la fel de ușor de făcut. Nu trebuie să suni nici pentru confirmare. Primești link în acest sens, dacă este nevoie să modifici sau să anulezi vizita la salon, același link îți va fi de folos să faci setările dorite.

Accesează stailer.ro și descoperă aceste avantaje!

Contact: support@stailer.ro

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.