cine-ne-influenteaza

Cine ne influenteaza?

Nu esti de parere ca e foarte trist faptul ca multi oameni sufera din cauza saraciei, a lipsei unui adapost, somajului, dependentelor sau a dezavantajelor socio-economice in general? Ce zici de faptul ca majoritatea dintre noi nu si-au gasit o pace reala in viata, intr-o lume in care exista resurse suficiente pentru fiecare? Da, e un scenariu foarte trist, mai ales ca aceste probleme sunt cauzate de sistemele economice si sociale pe care noi insisi le-am creat pentru lume.

In primul rand, trebuie sa schimbam modul in care economisim pentru societatea noastra globala, deoarece aceasta suferinta globala provoaca o serie de pandemii, astfel ca oamenii bogati ajung sa traiasca pe seama celor saraci. Pur si simplu, aceasta transformare este fundamentala pentru sanatatea populatiei viitoare, a prosperitatii si a vitalitatii. Pentru a evolua, trebuie sa ne supunem unor provocari si procese complexe; astazi ne aflam la un stadiu ideal de a lua in considerare modalitatile in care lumea poate evolua in bine catre viitor.

Secretul societatii

Pune-ti intrebarea: stiai ca guvernul nu poate ajunge niciodata sa falimenteze? Nu multe lume stie lucrul acesta. Adevarul este ca noi lucram sub un anumit sistem, unde banii nu mai sunt influentati de aur, astfel ca guvernul poate crea atat de multi bani pe cat isi doreste, dar si in functie de nevoile economice ale societatii actuale.

Daca ti se pare ca suna a fi o nebunie, ai dreptate. De ce guvernele nu isi produc suficienti bani incat sa poata sa se intretina fara taxele si impozitele oamenilor de rand, si de ce ofera un interes nemaipomenit familiilor bogate? Raspunsul consta in faptul ca asa-numitele elite au „tentaculele” lor raspandite in randul societatii, inclusiv in marile corporatii multinationale si in campaniile politice, astfel ca, prin urmare, familiile bogate reusesc sa influenteze politica guvernului. Ei controleaza banii si mintile noastre. Ce e si mai trist este ca, oamenii de rand ajung sa se supuna unor astfel de indivizi, cu bani, care ajung sa comande conducerea unui anumit stat.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *