greseli 20 ani

Ce greseli sa nu faci la 20 de ani?

Cea mai frumoasa perioada din viata unei persoane este caracterizata de anii 20. In timp ce exista o multime de ispite si de distrageri, deciziile luate in acesta perioada sunt cele care iti vor dicta viitorul, din moment ce cei slabi cad iar cei puternici merg mai departe. Aceasta este perioada in care trebuie sa te lupti daca iti doresti sa faci ceva in viata, iar fiecare micare si decizie pe care o iei este un test. Cu toate acestea, vei ajunge sa faci greseli de foarte multe ori, insa exista unele lucruri pe care nu trebuie sa le gresesti la aceasta varsta.

Nu fa niciodata ceva doar pentru ca este convenabil pentru tine. Cauta sa te provoci si construieste-ti visul, in loc sa construiesti visul altcuiva. Chiar daca ti se pare ca aceste cuvinte nu au sens deocamdata, incearca sa creezi ceva pentru tine, astfel incat sa ai de castigat pe viitor. Priveste intotdeauna catre viitor si doreste-ti mai mult de la tine.

De asemenea, nu e cea mai buna perioada pentru a te indragosti, cu toate ca toti ceilalti prieteni ai tai fac asta. Sa nu indraznesti sa cazi in capcana si sa te indragostesti sau sa te implici intr-o relatie. Evident, pare a fi un lucru ce tine de tinerete, insa anii 20 sunt esentiali pentru tine si formarea ta profesionala, nu pentru jocuri de dragoste. Trebuie sa cresti din punct de vedere profesional, si nu ai nevoie de nimeni care sa te opreasca de la asa ceva. A avea o relatie inseamna a fi legat, astfel ca vei avea parte de unele retineri atunci cand poate munca ta va implica deplasari frecvente in strainatate, de exemplu.

Alege-ti job-ul potrivit

Un loc de munca este ca o iubita nesuferita care iti da numai dureri de cap. Din pacate, singurul motiv pentru care ajungi sa faci un lucru care nu iti place tine de bani. Orice job sau relatie care iti permite sa te simti confortabil trebuie evitat, pentru ca ulterior nu vei mai reusi sa iesi din zona de confort si vei ajunge sa fii o batrana cu 100 de pisici sau, in caz ca esti barbat, sa locuiesti intr-un minivan.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *