Ce genti purtam in acest sezon

Femeile incep sa aiba curaj si sa poarte haine mai indraznete. Daca pana acum ele incercau sa sa se camufleze si nu aveau foarte multe cunostinte despre fashion, femeile au inceput sa stie cum trebuie sa se imbrace.

O tinuta poate sa arate impecabil daca este accesorizata corespunzator. In cazul in care accesoriile nu sunt cele care trebuie tinuta se poate transforma intr-un adevarat dezastru.

In acest sezon gentile care se poarta sunt cele pline de culori care au materiale indraznete si materiale de piele, imitatie de corcodibl, modele de doctor sau de scolarita, genti tip sac sau tip cos. Iata tipurile de geanta care nu trebuie sa iti lipseasca in nici un caz din garderoba:

Geanta tip cos

Este acea geanta cu colturile rotunjite, extrem de sic si de interesanta. Ea se potriveste foarte bine tinutelor casual, elegante sau sic si poate completa foarte bine o tinuta.  Trebuie sa stiti s ao accesorizati si sa o combinati pentru tinutele si texturile care se potrivesc. Prin natura ei, aceasta geanta este una destul de mare ceea ce permite mamicilor sa poarte lucrurile copiilor in geanta dar este potrivita si pentru femeile care nu se pot lipsi de trusa de farduri sau de cea de machiajuri.

Geanta tip sac

Aceasta geanta este foarte frumoasa si poate fi combinata atat tinutelor sport cat si celor elegante. Este important felul in care doriti sa le purtati. Diferenta intre o geanta sport si una eleganta de acest tip consta in materialul si culoarea gentii.

Aceasta geanta este in trend si in acest sezon, este foarte interesanta si cu siguranta atrage atentia. Pentru acest sezon de toamna poti sa incerci sa porti geanta in tonuri de maro sau crem. Acestea se pot potrivi usor multor tinute si pot arata foarte bine in combinatie cu anumite articole vestimentare.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *