camere spionaj

Ce camera spion sa iti alegi, in functie de ceea ce vrei sa urmaresti

Fie ca vrei sa iti urmaresti angajatii, pentru a descoperi daca sunt atat de eficienti precum ti-ai dori sa fie, fie ca vrei sa iti urmaresti partenerul de viata sau copiii, trebuie sa studiezi putin domeniul inainte de a cumpara o camera spion. Motivul este simplu: varietatea de camere este foarte mare si  nu intotdeauna, se potrivesc toate variantele activitatii pe care vrei sa o faci.

Putem imparti activitatile de spionaj in doua mari categorii: spionaj static si spionaj mobil. Atunci cand vorbim despre cel static, vorbim, de regula, despre spionajul destinat interiorului. Poti sa spionezi biroul cuiva, dormitorul persoanei iubite, camera copilului sau chiar masina unei persoane de la care vrei sa afli secrete. Cand vorbim despre spionajul mobil, acesta se refera la cel in care camera este mereu asupra ta.

camere spion

 Care sunt camerele potrivite pentru cele dpua tipuri de spionaj?

Spionaj static. Pentru acest tip de spionaj, camerele spion pentru care poti opta sunt, de regula, cele fixe. Poti opta pentru o camera in ceasurile de birou sau de perete, poti opta pentru o camera ascunsa intr-un senzor de miscare sau intr-un senzor de fum, deoarece acestea pot acoperi cu usurinta intreaga incapere sau poti alege camere mai inedite, ascunse in aparatul de aer conditionat.

Evita variantele clasice, cum ar fi ursuletul de plus sau variantele unor obiecte pe care nu le folosesti frecvent, cum ar fi un stick de memorie. Daca alegi o astfel de solutie, s-ar putea sa fi prins. De asemenea, este bine sa eviti camerele care pot fi mutate cu usurinta. Alege camerele instalate intr-un spatiu cat se poate de fix.
camere spion

Spionaj mobil. In ceea ce priveste spionajul mobil, o camera spion in ochelari pare a fi cea mai buna solutie. Evident, pentru asta trebuie sa porti ochelari, pentru ca in caz contrar dai de banuit. De asemenea, camerele din nasturi sau cele din pixuri pot sa fie la fel de eficiente.

Poti sa filmezi o intalnire importanta, poti filma cu usurinta cursurile de la scoala sau poti filma fiecare activitate pe care o faci in timpul zilei, fara ca cineva sa isi dea seama despre ceea ce faci.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *