casa de amenet

Cand prietenul nu te ajuta, amanetul o face

Ni se intampla frecvent sa ramanem fara resurse banesti in buzunar si sa avem nevoie de bani pentru a plati diverse lucruri sau pentru a ne satisface micile placeri. De cele mai multe ori constientizam acest lucru dupa ce facem cumparaturi cu valori mari, iar cand ajungem acasa constatam ca portofelul sau cardul nostru este gol. De exemplu ne-am propus sa iesim diseara in oras cu cativa prieteni, dar nu avem suficienti bani sa platim consumatia si nu vrem sa riscam sa ne facem de rusine in fata acestora si nici nu ne place ca acestia sa plateasca pentru noi.

Ce facem in aceste conditii? Probabil multi dintre noi apeleaza la parinti, la prieteni sau la vecini, Mai grav este atunci cand parintii stau departe de noi, prietenii nu raspund la telefon, iar vecinii nu am lichiditati in casa, fiind tinuti pe card.

Impiedicandu-ne de aceste piedici, alegem cu siguranta cea mai practica metoda prin care putem face rost de bani, si anume apeland la o casa amanet. Intotdeauna vom gasi o casa de amenet in cartierul nostru sau daca nu in cel mai apropiat complex comercial, care este deschisa, in cele mai multe cazuri, pana la ora 22:00, motiv pentru care suntem multumiti de serviciile acestora.

Fie ca optam pentru amanetarea unui lantisor de aur, unul de argint sau un telefon, serviciile unei case de amanet sunt intotdeauna prompte, iar evaluarea produselor se face in conditii de siguranta, oferindu-ne satisfactia unei evaluari rapide si corecte.

La casa de amanet A.G.S. poti obtine intotdeauna un pret bun pentru produsul amenetat sau vandut, astfel incat serviciile acesteia sa fie acceibile pentru oricine, de la persoane fizice la persoane juridice, care au nevoie de o suma de bani urgent. Pe langa serviciile de amanet, se pot efectua si imprumuturi rapide si avantajoase, in care singura conditie impusa de casa de amanet este ca atunci cand optam pentru un astfel de imprumut sa fim proprietarii produselor pe care le prezentam ca si garantie, iar valoarea acestora sa fie estimata la valoarea imprumutului pe care il solicitam. Cele mai utilizate produse care ajung in posesia caselor de amanet sunt bijuterii din aur, argint, echipamente electronice, electrocasnice, gadgeturi IT, chiar si autoturisme.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *