BMW „rupe gura targului”

In cadrul editiei 2015 a Salonului International Auto de la Frankfurt, BMW se va concentra asupra noului sau model- BMW seria 7, expozitie care are loc in prezent.

Noul model seria 7 a celui mai luxos producator de masini a fost lansat oficial la data de 10 iunie 2015, si vine cu optiuni uimitoare care impresioneaza publicul din mediul business. In primul rand, BMW a imbunatatit dinamica, eficienta si confortul oferit de noul model. Desigur, este un varf de gama luxos, astfel ca partea estetica este cea pe care se pune principalul accent. Pe langa aspectul futurist, BMW a adaugat si motoare din noua generatie a BMW Group de propulsoare, sistem de sasiu activ Executive Drive Pro, Sistem hybrid plug-in de la noul BMW 740e, sistem de control iDrive complet reproiectat, Driving Experience Control cu modul ADAPTIVE si faruri cu laser. De asemenea, interiorul masinii este descris de un mediu luxos, astfel ca exista functie de masaj in scaune, iluminat interior, Sky Longe Panorama dar si acoperis din sticla.

Spre deosebire de modelul mai vechi a aceleasi serii, noul BMW va fi cu 130 de kilograme mai usor. Cu alte cuvinte, acest lucru inseamna ca va avea o dinamica mai sporita si un consum mai mic de combustibil.

Motor mai mic

BMW a anuntat ca va avea un nou motor cu sase cilindri in linie. De asemenea, BMW ofera modelul seria 7 in patru variante de motorizare, iar una va fi hybrid plug-in. Cele patru motorizari vor fi cuplate la o transmisie automata in opt trepte.

Unitatea entry-level ii apartine lui BMW 730d, optional 730Ld, respectiv 730d xDrive si 730Ld xDrive. Varianta hybrid poarta numele 740e si are cel mai mic motor din gama, o unitate turbo cu patru cilindri in linie care are 1.997 centimetri cubi si livreaza 258 CP intre 5.000 si 6.500 rotatii pe minut.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *