Desmond Hatchett

Barbatul cu 21 de copii facuti cu 11 femei

Pentru foarte multi dintre noi, sa ajungi la varsta de 29 este un eveniment destul de important, in mare pentru ca nu mai ai decat un an sa-ti alegi un tatuaj oribil sau unde sa-ti faci un piercing, inainte sa devina tragicomic. Pentru Desmond Hatchett, la varsta de 29 de ani si-a dat seama ca a avut o viata plina de decizii oribile, doar ca pe toate le-a facut cu penisul. Asta pentru ca inainte sa apuce sa intre sa intre macar in al treilea deceniu al vietii sale, Hatchett avusese deja 21 de copii cu … 11 femei diferite!

Daca v-ati indoit vreodata de importanta educatiei sexuale, lasati fata aspra si infranta a lui Hatchett sa va reaminteasca. Se pare ca Desmond se pricepe sa faca doua lucruri: oameni si salariul minim pe economie. Primul lucru l-a inceput de cand avea 18 ani. Va puteti imagina sa aveti patru copii intr-un an … de dou aori? Pentru ca Desmond Hatchet poate … pentru ca a facut exact asta – a fost tatal a opt copii in doi ani. Cineva sa sune la Kanal D!

Desi majoritatea dintre noi ar avea un mic infarct doar la gandul de a avea mai multi copii decat avem degete, Desmond nu se agita prea tare: „Pur si simplu s-a intamplat”, fiind declaratia acestuia. Aproape doua duzini de copii au aparut magic pe lume fara aproape niciun pic de efort din partea lui. Partea cea mai ciudata este faptul ca nimeni nu era constient de stilul de viata al lui Desmond pana cand autoritatile din Tennessee au observat de cate ori ii aparea numele in lista celor care nu isi platesc pensia alimentara fata de copii.

Atunci si-a dat toata lumea seama ca legea din Tennessee nu permite decat oprirea a maxim 50% din salariul unei persoane pentru platirea pensiei alimentare. Impartind jumatate din salariul lui Desmond in 21 de parti egale inseamna ca acesta plateste unui copil 1.98 de dolari pe luna. Nu va faceti grija, insa, deoarece Desmond a declarat ca stie numele tuturor copiilor sai si zilele de nastere. Insa asta poate doar pentru ca stie ca in cativa ani de acum inainte, Ziua Tatalui o  sa fie ca si cum ai castiga la Loterie, pentru el.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.