Balsam natural pentru par gras

Probabil ca ati observat ca daca va doriti sa aveti un par frumos si stralucitor va trebui sa faci astfel incat sa folositi balsam pentru par. In cauzl in care nu folositi balsam pentru par aceasta poate fi dificil, greu de coafat si pot exista foarte multe fire rebele.

Totusi, balsamul are rolul de a hrani, vitaliza si de a conferi stralucire parului. De regula, femeile cheltuie destul de multi bani pe tot felul de produse de cosmetica doar ca sa aibe rezultate. Nu este deloc placut in cazul in care nu reusim sa obtinem rezultate. Daca nu stiti ce sa mai folositi puteti lua in considerare cateva sfaturi;

Par gras

Parul gras este destul de dificil si exista foarte multe femei care se confrunta cu aceatsa problema. Nu este deloc placut sa ai parul gras mai ales ca de cele mai multe ori trebuie sa te speli pe par o data la doua zile si unele femei fac asta chiar in fiecare zi. Este foarte important sa faceti astfel incat sa tratati parul corespunzator.

Multe femei nu isi doresc sa foloseasca balsam de par daca au parul gras pentru ca acesta reda o alta consistenta firului de par si poate s ail ingrase si mai mult. Totusi, el are nevoie neaparat de hidratare chiar daca este  gras. Ce trebuie sa faci? Iata cateva sfaturi:

In primul rand, daca iti doresti sa nu te mai confrunti cu parul gras poti sa iti prepari o solutie formata din 3 linguri de otet de cidru, amestecata cu doua picaturi de ulei de salvie, ienupar si lamaie cu 200 de ml de apa. Apoi, trebuie sa clatesti parul cu aceasta solutie. Va trebui sa faci astfel incat  nu folosesti o apa prea fierbinte si nici prea rece. Astfel, vei obtine un balsam natural foarte util in cazul parului gras.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *