Aventura ca la carte

In ziua de astazi, din ce in ce mai des intalnim aventurile in randul oamenilor deoarece adrenalina, libertatea si comoditatea sunt niste sentimente destul de indragite de catre oameni iar acestia fac destul de multe eforturi ca sa treaca prin acestea.

De regula, in ziua de astazi observam cat sunt de intalnite divorturile mai ales ca tentia este mare. Sigur ca foarte multi dintre amantii perfecti si-ar dori ca sotia sau sotul sa nu afle despre aventura amoroasa insa pentru acest lucru trebuie sa fiti adevarati profesionisti.

Daca vrei sa afli daca esti facut sau nu pentru a fi amant, iata care sunt indiciile care iti spun daca esti sau nu esti facut pentru a avea aventuri amoroase:

In primul rand, o persoana care este facuta pentru aventura nu va fi niciodata o persoana care se implica din punct de vedere emotional. Personale care sunt bune de amante stiu ca nu trebuie sa se implice emotional si fac acest lucru doar pentru relatia de sex intre cei. Sigur ca exista barbati si femei deopotriva carora le place sa fie amantii perfecti.

Indiferent ca este vorba de o aventura de o noapte sau de o relatie bazata pe sex, este bine sa puneti cartile pe masa inca de la inceput, astfel incat sa nu existe nicio urma de indoiala asupra intentiilor pe care le aveti. Comunicati deschis, vorbiti despre implicatiile acestui tip de experienta si despre principalele reguli pe care trebuie sa le respectati, astfel incat toate lucrurile sa fie clare de la bun inceput. De exemplu, partenerul de sex nu va fi invitat la petrecerile de la job sau la aniversarea celei mai bune prietene, nici la cina in familie sau la shopping. Orice apropiere care nu presupune sex nu va face decat sa va lege emotional. Iar tu nu-ti doresti asta!

Ai grija sa nu te implici prea mult in aceasta relatie pentur ca este una care are la baza sex si atat.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *