Amantlacul in cazul femeilor

Dragostea este atat de imprevizibila si de oarba. De cele mai multe ori femeile sunt considerate femei de moravuri usoare daca se implica intr-o relatie extraconjugala in timp de un barbat este considerat un barbat adevarat care stie ce trebuie sa faca.

In realitate, spre deosebire de barbatii care inseala fara sa aiba vreun motiv, femeile au intotdeuna unul. Pentru ca de fiecare data se starnesc polemici legate de femei si despre faptul ca si ele insala, m-am hotarat sa va spun care sunt principalele motive pentru care unele femei aleg sa insele si sa se implice intr-o alta relatie:

Femeile au nevoie de atentie indiferetn de evolutia relatiei. Dupa ce a trecut o perioada mai lunga de timp, barbatii incep sa nu le mai acorde atentia de care au nevoie si le neglijeaza. Sigur ca apare un Don Juan care stie sa puna cuvantul potrivit la momentul potrivit si care stie exact cum sa o ia pentru a ajunge mai usor la iinima femeii. In momentul in care stie ca acasa nu are parte de aceeasi atentie, femeia tinde sa creada ca personajul nou aparut este mai bun pentru ca va fi tot timpul asa, pentru ca ii acorda mai multa atentie si prefera sa se refugieze in bratele acelui barbat.

Sexul este foarte important pentru orice cuplu, recunoastem sau nu. El este de regula, cel care mentine o relatie vie si care va apropie din ce in ce mai mult, de fiecare data. Nu putem sa vorbim despre acest lucru si despre aceasta dorinta daca nu exista compartibilitate sexuala. Este foarte important sa existe compatibilitate intre parteneri pentru ca relatia sa decurga bine.

O femeie are nevoie si de stabilitate intr-o relatie si de aceea trebuie sa fie stabila si din punct de vedere al sexului.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.