Alimente de evitat pentru tulburarile digestive

In ziua de astazi nu mai putem sa avem vreo certitudine ca mancam ceva sanatos pentru ca oriunde am privi vom auzi cum toata lumea trage semnale de alarma cum ca nimic din ceea ce mancam nu este sanatos. Asa si este mai ales ca in comert nu mai exista alimente in stare naturala si majoritatea din ele sunt prelucrate.

Indigestia este un lucru destul de rau care se poate intampla unei persoane. numic nu este mai incomod decat sa te doara burta, sa fii constipat sau sa ai diaree. tocmai din acest motiv trebuie sa aveti foarte mare grija la alimentele pe care le consumati.

In primul rand trebuie sa stiti ca niste alimente usoare sunt usor de digerat si nu pot provoca probleme la nivelul tranzitului intestinal. trebuie sa aveti grija foarte mare atunci cand consumati oua, carne de miel, branza preparata cu zahar sau alte lucruri, dulciuri si foarte mult zahar. Consumate excesiv aceste alimente dauneaza foarte mult siluetei si provoaca indigestie.

Indigestia nu se trateaza doar daca administram organismului anumite medicamente ci este nevoie si de un regim alimentar. Este inutil sa luam pastile daca consumam in continuare alimente greu de digerat. Iata ce trebuie sa evitati in cazul in care aveti indigestie:

Condimentele sunt destul de periculoase pentru organism dupa ce s-a instalat indigestia in organism. Consumati alimente dietetice care sa va imbunataeasca sistemul imunitar decat condimente.

De asemenea, alimentele acide sunt foarte periculoase in cazul in care va confruntati cu indigestie. Acestea declanseaza acidul gastric ceea ce nu face foarte bine indigestiei. Este important sa evitati alimente acide precum rosii, struguri sau citrice. Este important sa nu consumati bauturi carbogazoase care va pot dauna si afecta tranzitul intestinal.

Lactatele sunt si ele foarte periculoase atunci cand suferiti de indigestie. Ele pot deregla mai mult tranzitul intestinal.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.