simona halep hublot

Ai aflat? Simona Halep este pe cale de a mai fi imaginea unui brand celebru

De Simona Halep stii deja. Este jucatoarea romana de tenis care, in prezent, ocupa locul 3 in clasamentul WTA la simplu feminin. Performanta ei cea mai mare legata de acest top alcatuit din cele mai bune jucatoare de tenis din lume la simplu a fost de a ajunge pe locul 2 mondial in WTA, reusind sa ramana pe pozitii timp de mai multe luni de zile, fiind apreciata pentru lovitura ei puternica de backhand si pentru jocul ei de picioare.

De asemenea, rapiditatea acestei jucatoare din Constanta este de notat pentru ca asta a ajutat-o de foarte multe ori sa revina in joc si sa le sufle competitoarelor ei puncte. De curand, la Simona Halep s-a observat o nemultumire fata de ea si totusi o dedicatie si mai mare pentru pasiunea ei – tenisul.

Problemele de sanatate nu o impiedica pe Simona Halep sa isi ajute echipa la Fed Cup

Sursa: onlinesport.ro

Chiar daca dupa eliminarea de la turneul de la Australian Open, jucatoarea romana declarase ca a avut probleme de sanatate si asta i-a cauzat esecul pe teren cu o jucatoare de sub top 100, asta nu a impiedicat-o sa joace in continuare si sa isi ajute echipa de Fed Cup la meciul cu Cehia de la Cluj.

Nici acolo, echipa Romaniei nu a reusit performanta sa castige impotriva echipei de Fed Cup a Cehiei, Simona Halep pierzand prima meciul cu Karolina Pliskova, care este abia pe locul 13 mondial in circuitul WTA la simplu feminin. Oricum, la barajul pentru Grupa Mondiala din Fed Cup, Romania a cazut cu Germania, o alta tara puternica in ceea ce priveste jucatoarele sale de tenis.

Simona Halep – prima sportiva din Romania, dupa Ilie Nastase – asociata cu brandul Hublot

Dar sa revin la un subiect si mai de interes la ora actuala. Poate ai auzit, poate ca nu, Simona Halep va mai semna un contract de sponsorizare cu o firma mare, recunoscuta la nivel mondial. Este vorba despre brandul elvetian de ceasuri de lux Hublot. Ca sa fac lucrurile si mai interesante, iti spun ca jucatoarea de 24 de ani este cel de-al doilea om din sport din Romania care va semna un contract de promovare al ceasurilor Hublot, asta dupa ce Ilie Nastase a primit in anul 2010 onoarea de a inspira propriul model de ceas de lux, personalizat de brandul Hublot.

Sursa: libertatea.ro

Daca despre Simona se stie ca este asociata cu brandul Adidas, cu reteaua internationala de telefonie mobila Vodafone sau reprezinta in tara brandurile Dorna si Dedeman, in curand ne vom putea bucura ca ea va fi si imaginea unui ceas inspirat de ea si creat in exclusivitate de producatorul elvetian de accesorii de mana – Hublot.

Nu toata lumea isi permite, oricum, sa se asocieze cu marci de asemenea renume, daramite sau mai si cumpere sau sa primeasca ceasuri de lux de tipul celor de la Hublot sau de la Longines. Dar eu iti spun un secret: eu imi cumpar ceasuri frumoase si practice, elegante si chiar de lux de la amanet. Da, ai auzit bine!

Simona Halep primeste cadou ceasuri Hublot, eu imi cumpar ceasuri de la amanet

De la casele de amanet in care toata lumea merge pentru a vinde sau pentru a amaneta lucruri, eu imi fac cumparaturile de electronice, de accesorii sau de mobila chiar. Preturile sunt mult mai bune si calitatea este aceeasi, in special daca iti cumperi un ceas de marca, asta pentru ca sunt produse utilizate la un moment dat de altcineva sau pur si simplu amanetate pentru un schimb urgent de bani.

Sursa: romaniatv.net

Nu stiu ce poate sa spuna Simona Halep despre asta, insa nu cred ca i s-ar parea un schimb incorect sau rau. Din ceea ce se stie si se vede si la TV si in presa, tenismena este un om cu suflet mare, optimist si care pare sa tina la banii lui. Mai mult de atat, Simona Halep este o fata simpla si cu o minte destul de limpede, nefiind o “gold digger” (cautatoare de aur) ca alte sportive din circuitul WTA.

Acestea fiind spuse, contractul de publicitate pe care il va semna Simona este o dovada a faptului ca ea este valoroasa si ca, in ciuda nefericirilor din ultima perioada, continua sa fie vazuta ca o mare stea in tenis, dar si ca o adevarata promotoare a elegantei si a tenisului jucat cu dedicatie.

Blogger: Oana M. Roman

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *