Afla metode prin care iti poti regla tensiunea arteriala

Se intampla de foarte multe ori sa nu ne dam ce importanta are sportul asupra noastra si mai ales, asupra sanatatii noastre. Daca ne mentinem greutatea corporala beneficiem de foarte multe lucruri, incepan de la un control foarte bun al tensiunii arteriale si pana la nivelul de colesterol din sange care cteste in sensul bun.

De fapt, un stil de viata sanatos ne ajuta sa ne mentinem starea de sanatate iar sportul este unul dintre cele mai bune metode prin care iti poti tine tensiunea sub control. O persoana care cantareste in jur de 70 de kilograme poate sa arda aproximativ 150 de calorii, efectuand cateva exercitii simple.

Mersul pe jos te face sa ai o viata foarte sanatoasa. Daca te vei plimba in fiecare zi cate un kilometru vei reusi sa inlocuiesti foarte repede medicamentele pentru reglarea tensiunii arteriale. Datorita faptului ca facem sport reusim sa ne punem sangele in miscare si sa reglam tensiunea arteriala pentru evitarea diferitelor boli cardiace.

De asemenea, acest exercitiu isi poate face efectul si poate sa actioneze corespunzator sanatatii tale insa este recomandat ca pasul sa fie vioi si sa respiri corect.

Inotul este un alt sport ae te va ajuta foarte mult sa iti reglezi tensiunea arteriala. Daca vei face inot vei reusi sa dezvolti aproape toate functiile organismului si vei avea o influenta foarte buna asupra sistemului respirator. De asemenea, miscarile executate in timpul inotului te va ajuta sa iti dezvolti musculatura, activitatea inimii si circulatia sangelui. Compozitia morfologica si chimica a sanglui se va modifica pe masura ce vei face inot. Asadar, acest sport nu trebuie sa lipseasca nicicum din viata ta.

Daca vei merge pe bicicleta te vei simti de asemenea relaxat si vei reusi sa iti reglezi tensiunea arterial;a. Astfel, colesterolul rau va scade, favorizandu-l pe cel bun.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.