Afla daca te comporti ca si cum ai fi mama lui

In ziua de astazi este destul de greu sa reusesti sa mentii o relatie mai ales ca tentatii sunt exagerat de mari. De regula, oamenii fac anumite lucruri fara sa isi dea seama ca acele lucruri le poate afecta voata de exeplu.

Fara doar si poate, daca vom intreba  o femeie ne va raspunde ca barbatii sunt foarte imaturi si ca unii dintre ei se maturizeaza mult prea tarziu iar altii nu se mai maturizeaza niciodata. Prin natura lor barbatii sunt niste copii, insa daca uneori se comporta ca si cum ar fi niste copii nu inseamna ca trebuie sa ii tratam astfel deoarece nu va fi deloc bine nici pentru noi si nici pentru el.

De regula, barbatii sunt cei care se comporta ca niste copii si nu fac ceva pentru a alunga aceasta caracteristica deoarece ei se simt bine in pielea lor.

Foarte multe femei fac destulde multe greseli atunci cand vine vorba despre relatia de cuplu, deoarece ele vor sa isi tina partenerul langa ele si nu realizeaza ca exagereaza in unele privinte. Exista anumite lucruri pe care femeile le fac atunci cand vor sa stea la dispozitia barbatului si s ail rasfete:

Sacaiala

De regula, parintii isi sacaie copii atunci cand le zice sa faca un anumit lucru si el nu il fac. De multe ori, femeile fac acestea lucruri chiar si pentru partenerii lor deoarece in nmomentul in care observa ca le zice sa faca un anumit lucru si nu reuseste sa il faca ele reactioneaza astfel.

Este foarte important sa ii mai spui partenerului ce are de facut insa nu trebuie sa exagerezi cu aceste lucruri. Daca i-ai spus o data ce are de facut, trebuie sa intelegi si tu ca el este un barbat matur si nu are nevoie sa ii spui de foarte multe ori ca sa faca un lucru. Daca iti vei cicali foarte mult partenerul cu siguranta vei obtine raspunsul advers.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *