Afla cum poti sa tratezi durerile de genunchi

Exista foarte multe persoane care se confrunta cu difeite dureri de articulatii. De regula, aceste dureri apar din cauza unor eforturi mai intense si in urma unor miscari bruste. Fara sa ne dam seama de multe ori, aceste afectiuni pot fi rezultatul unor afectiuni grave care se pot trata prin diferite remedii naturiste:

Argila

In primul rand, daca va doriti sa scapati de aceste dureri trebuie sa stiti ca cataplasmele cu argila pot fi o solutie foarte rapida si eficienta. In cazul in care durerile pe care le aveti sunt pe baza unei osteoartite, situatie intalnita in cauzl varstnicilor, din cauza deteriorrii articulatiilor, cea mai buna si mai eficienta metoda de tratare este cataplasma cu argila.

Trebuie sa pui praful de argila intr-un vas din plastic si amesteci cu apa rece. Incearca sa amesteci totul pana cand obtii o pasta si apoi aplica pe genunchi, bandajand cu un tifon. Lasa ca totul sa actioneze pana cand artila incepe sa se usuce. Apoi, spala-te cu apa calda, niciodata fierbinte. rezultatele nu vor intarzia sa apara.

Nu uita si de acupunctura deoarece se dovedeste a fi cu adevarat benefica in acest caz.

Kilograme

Ceea ce trebuie sa constientizezi in primul rand este faptul ca obezitatea este prima responsabila de durerile articulare. Sa ai  kilograme in plus este o greutate in plus pentru articulatiile tale dar si pentru genunchi.

Fiecare kilogram in plus pe care il ai aduce o presiune de trei ori mai mare asupra genunchilor. Asdar, daca vrei sa scapi de aceste dureri si daca vrei sa ai un md de viata mai usor, cl mai indicat ar fi sa scapi de kilogramele in plus. Aceste kilograme nu iti fac in niciun caz bine ba chiar dimpotriva.

Conform studiilor, persoanele care se confrunta cu durerile de genunchi, vor uita de aceste de indata ce vor scapa de minimum 5 kilograme.

 

 

 

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *