Afla ce trebuie sa faci pentru a arata mereu tanar

Ne privim in oglinda de foarte multe ori pe zi, dar oare observam cat de imbatraniti sau obositi parem uneori, mai ales atunci cand nu schitam niciun zambet si ne afisam cu figura de oameni seriosi? Uneori ce vedem ne place, alteori ne displace total si incercam sa facem ceva pentru a arata mai tineri, mai proaspeti, mai plini de viata.

Uneori, chiar daca ni se pare ca suntem ok, ceea ce nu se observa de fapt in oglinsa, cu ochiul liber, sunt tocmai acele probleme care pot duce la o imbatranire prematura. Pentru a evita deshidratarea si pierderea stralucirii si elasticitatii pielii faciale trebuie sa luam aminte si sa incepem prin a practica niste ritualuri zilnice.

Crema cu protectie UV

Studiile si simplele experimente arata ca persoanele care se dau cu crema de protectie solara zilnic arata mult mai bine si mai hidratati decat acele persoane care ies din casa fara sa aplice o crema care protejeaza impotriva razelor ultraviolete. Chiar si atunci cand nu este un soare foarte puternic afara, este bine de a folosi o asemenea crema pentru altfel soarele ne poate usca, imbatrani pielea inainte de vreme.

Ochelarii de soare

Tot in categoria protectie impotriva razelor de soare se afla si ochelarii de soare, ca accesorii perfecte pentru a ne proteja ochii si zona sensibila din jurul acestora de razele puternice si nemiloase de soare. Pe langa faptul ca arata bine pe orice tip de fata, existand numeroase modele si tipuri de lentile pentru ei, ochelarii de soare ne pot proteja ochii, cele mai sensibile zone ale fetei, si ne pot oferi o imagine mai clara asupra lumii.

Remedii naturale

Mastile pentru fata, facute in casa, reprezinta de asemenea niste tratamente si metode foarte bune pentru a evita imbatranirea tenului si aparitia diverselor afcetiuni ale pielii: cosuri, roseata, pete, pistrui si alunite dureroase.

 

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.