Afla care sunt greselile unui cv online

Este destul de greu sa ne gasim un loc de munca in ziua de astazi. Din acest motiv, este foarte important sa stim care sunt greselile pe care le facem in momentul in care trimitem un cv online. Atunci cand sunteti in cautarea unui job, stresul poate fi un factor responsabil pentru micile greseli de neatentie ce se strecoara in CV. Din pacate, aceste greseli conteaza pentru angajator si va pot periclita candidatura.
Pentru a va sprijini in demersul vostru, va prezentam 10 greseli de neatentie pe care sa le verificati si sa le indepartati din CV inainte de a-l trimite angajatorului.

  • Adresa de e-mail incorecta. Inainte de a trimite CV-ul, verificati de 3 ori daca ati scris corect e-mailul!
  • Numarul vechi de telefon. Sau mai rau, numar de telefon nevalid sau absent!
  • Adresa postala veche. Chiar daca v-ati mutat de curand, este important ca si aceasta informatie sa fie actualizata, mai ales daca ati schimbat orasul!
  • Omiterea unei experiente profesionale. CV-ul vostru nu-l va impresiona pe viitorul angajator daca uitati sa mentionati experienta profesionala actuala sau recent incheiata.
  • Neexplicarea acronimelor. Fiecare domeniu de activitate si fiecare organizatie are un jargon propriu pe care alte organizatii nu-l cunosc. Daca folositi acronime pentru a prezenta activitatea la fostul loc de munca, explicati-le!
  • Organizatii necunoscute. Daca ati lucrat pentru organizatii care nu beneficiaza de notorietate si vizibilitate, faceti o mica descriere a acestora, insistand asupra domeniului de activitate.
  • Primul job. Atunci cand actualizati CV-ul, nu este suficient sa adaugati noile experiente, dar si sa renuntati la primul job, daca acesta nu mai este relevant pentru postul pe care il urmariti in prezent.
  • Referintele pentru experientele vechi. Nu mai este necesar sa pastrati in CV referintele pentru experientele de acum 2 ani, decat daca sunteti siguri ca acestea mai sunt de actualitate.
  • Etape depasite din educatia voastra. Daca nu mai sunteti la inceput si ati acumulat cativa ani de experienta, liceul pe care l-ati studiat si diplomele de la olimpiada nu mai prezinta interes pentru angajatori.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *